Školní jídelna

Jídelníček

Od 29.5 do 2.6.2023

Den
Přesnídávka
Oběd
Svačina
Pondělí
Chléb s pomazánkou
z játrové paštiky, pórek, čaj 1,7,12
Polévka rybí
s čočkou beluga 1,4,7,9
Dušený špenát, brambory, vařené vejce, džus 1,3,7,12
Veka s pomazánkou jablíčkovou
s Lučinou, mléko 1,6,7
Úterý
Koláč s jogurtem, mléčný koktejl, jablko 1,3,7
Polévka rajčatová
s bulgurem 1,7,9
Hovězí znojemská pečeně, rýže dušená, salát ledový 1,7,10
Chléb s pomazánkou česnekovou, salátový okurek, čaj 1,7,12
Středa
Chleboveka s pomazánkou tvarůžkovou, bílá káva, hroznové víno 1,7
Polévka cibulová
s bramborem 1,7,12
Těstoviny zapečené
s mletým masem
a brokolicí, salát
z červené řepy 1,3,7
Chléb s pomazánkou zeleninovou, kukuřičná tyčinka, čaj 1,7,9,12
Čtvrtek
Vánočka s máslem, granko 1,3,7
Polévka kroupová
se zeleninou 1,7,9
Pečené kuře, bramborová kaše, salát mrkvový
s broskvemi 1,7,12
Chléb s pomazánkou vaječnou, čaj 1,3,7,12
Pátek
Chléb žitný s pomazánkou citrónovou
s rybou, kapie, meloun, čaj 1,4,7,12
Polévka bramborová 1,7,9,12
Fazole s kořenovou zeleninou v rajské omáčce, chléb, mošt 1,7,9
Houska s máslem, banán, mléko 1,7

Pitný režim

Čaj bylinný, ovocný, pitná voda, mošt, džus, rakytník, voda se sirupem

Seznam alergenů

1 – Obiloviny obsahující lepek
2 – Korýši a výrobky z nich
3 – Vejce a výrobky z nich
4 – Ryby a výrobky z nich
5 – Podzemnice olejná
6 – Sójové boby
7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 – Skořápkové plody
9 – Celer a výrobky z něj
10 – Hořčice
11 – Sezamové semena
12 – Oxid siřičitý 13 – Vlčí bob
14 – Měkkýši a výrobky z nich

Vedoucí kuchařka

Jaromíra Serafínová

Vedoucí jídelny

Renata Kožušníková