Školní jídelna

Jídelníček

Od 4.12. do 8.12.2023

Den
Přesnídávka
Oběd
Svačina
Pondělí
Chléb žitný
s pomazánkou
z bruselské paštiky, pórek, caro, jablko 1,7
Polévka zeleninová s chřestem 1,7,9
Dušený špenát, brambory, vařené vejce, mošt 1,3,7
Chléb venkovský
s pomazánkou
ze sýru Prezident, rajské jablko, čaj 1,7,12
Úterý
Houska
s pomazánkou tvarohovou
s rajčaty, čaj, mandarinka 1,7
Polévka plesnivka 1,3,7,9,12
Rybí filé
na česneku, bramborová kaše, salát z červené řepy 4,7,12
Chléb s máslem, kedluben, čaj 1,7,12
Středa
Krmelínský loupák, borůvkové mléko, hruška 1,6,7
Polévka brokolicová
s bramborem 1,7,9
Přírodní hovězí pečeně, bulgur, salát rajčatový, perník Mikuláš 1,6,7
Chléb fryčovický
s pomazánkou
z Lučiny
s tvarohem, okurek salátový, čaj 1,7,12
Čtvrtek
Chlebovka
s pomazánkou citronovou s rybou, vitakáva, jablko 1,4,7
Polévka bramborová
s pohankou 1,7,9
Hrách po indicku, chléb, džus 1,7
Chléb podmáslový s pomazánkou česnekovou, kapie, čaj 1,7,12
Pátek
Makovka
s máslem, kakao, banán 1,3,7
Polévka kmínová
s kapáním 1,3,7,12
Kuře na paprice, knedlík houskový, čaj 1,3,7,12
Chléb
s pomazánkou petrželkovou, čaj 1,7,12

Pitný režim

Čaj bylinný, ovocný, pitná voda, mošt, džus, rakytník, voda se sirupem

Seznam alergenů

1 – Obiloviny obsahující lepek
2 – Korýši a výrobky z nich
3 – Vejce a výrobky z nich
4 – Ryby a výrobky z nich
5 – Podzemnice olejná
6 – Sójové boby
7 – Mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8 – Skořápkové plody
9 – Celer a výrobky z něj
10 – Hořčice
11 – Sezamové semena
12 – Oxid siřičitý 13 – Vlčí bob
14 – Měkkýši a výrobky z nich

Vedoucí kuchařka

Jaromíra Serafínová

Vedoucí jídelny

Renata Kožušníková