Slavnostní svačina „Vánoční stromeček“ za 10 minut: jednoduchý recept na lahodné jídlo


Foto: z otevřených zdrojů

Jemná rybí náplň a krásná dekorace udělají z tohoto předkrmu hit na svátečním stole.

Aby byl váš novoroční stůl ještě jasnější a originálnější, dopřejte sobě i svým hostům předkrm k vánočnímu stromku. Krásný design a vytříbenou chuť ocení každý, kdo toto jídlo vyzkouší. Slavná kulinářská blogerka Christine Azizian se podělila o svůj recept na svačinu. Všimněte si, že se připravuje velmi rychle a vypadá velmi působivě.

Svačina „Rybí kost“

Ingredience:

  • konzervovaný tuňák;
  • tvaroh;
  • cibule;
  • nakládaná okurka;
  • kopr;
  • semena granátového jablka;
  • tartaletky nebo krekry.

Způsob vaření:

  1. Z tuňáka slijte tekutinu a rybu rozmačkejte vidličkou. Cibuli nakrájíme na malé kostičky a přidáme k tuňákovi. Nakládanou okurku také nakrájejte na malé kostičky, přidejte ke zbytku ingrediencí, vše dobře promíchejte. Přidejte tvaroh a znovu promíchejte.
  2. Kopr nasekejte nadrobno a dejte do samostatné misky.
  3. Ze směsi vytvarujte šišky, obalte je v kopru a vložte do tartaletek nebo na krekry. Ozdobte každý „vánoční stromeček“ semínky granátového jablka, která připomínají hračky. Svačina je připravena!


0,0 z 5 // 0
recept, svačina
komentáře: 0
Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog – Mateřská škola B. Martinů

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: